Intuition Gold Necklace Pilgrim

  • 299 kr

Dela
Leverantör: Pilgrim

Guldpläterad halskedja med amulett som har 50 cm kedja och 9 cm förlängningskedja. Ett snygg unisexhalsband för honom och henne. Hänget har blank yta och mjuka hörn och halsbandet är en favorit som passar till det mesta.  

Alla smycken från Pilgrim är fria från bly och nickel och de är tillverkade zink eller i mässing. Smycken pläteras sedan i äkta guld eller i silver. 

För att förhindra dina smycken från att oxidera är det viktigt att du förvarar dem på ett torrt ställe. Av samma skäl rekommenderar vi inte att man förvarar sina smycken i badrummet eftersom den höga luftfuktigheten påverkar dina smycken negativt. Vi rekommenderar också att du tar av dina smycken när du sover, duschar eller idrottar.

Allt guld och silver kommer så småningom att oxidera och eftersom Pilgrims smycken är pläterade med äkta guld eller silver kommer de också att oxidera med tiden. Det innebär att de kommer att se svartaktiga eller missfärgade ut. Använd gärna en torr trasa eller en polerduk när du rengör dina smycken.