Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Hanya Brosch Guldpläterad Pilgrim

  • 299 kr

Guldpläterad brosch med vita pärlor och broschens längd är 4 cm. En brosch kan verkligen lyfta din kavaj eller den svarta klänningen. Alla smycken från Pil


I lager.
Dela
Leverantör: Pilgrim

Guldpläterad brosch med vita pärlor och broschens längd är 4 cm. En brosch kan verkligen lyfta din kavaj eller den svarta klänningen. 

Alla smycken från Pilgrim är fria från bly och nickel och de är tillverkade zink eller i mässing. Smycken pläteras sedan i äkta guld eller i silver. 

För att förhindra dina smycken från att oxidera är det viktigt att du förvarar dem på ett torrt ställe. Av samma skäl rekommenderar vi inte att man förvarar sina smycken i badrummet eftersom den höga luftfuktigheten påverkar dina smycken negativt. Vi rekommenderar också att du tar av dina smycken när du sover, duschar eller idrottar.

Allt guld och silver kommer så småningom att oxidera och eftersom Pilgrims smycken är pläterade med äkta guld eller silver kommer de också att oxidera med tiden. Det innebär att de kommer att se svartaktiga eller missfärgade ut. Använd gärna en torr trasa eller en polerduk när du rengör dina smycken.